Så funkar BetBlocker

betblocker

Först ut i vår serie om verktyg för att blocka spel som är bra att använda tillsammans med det svenska spärr-registret Spelpaus är BetBlocker.

BetBlocker är i grund och botten en app som designats för att blocka casino- och bettingsidor på framför allt på de portabla enheterna. För närvarande har appen stöd för iOS- och Android-baserade enheter. Dock så har man ännu inte släppt en version för andra operativsystem.

Själva appen tillämpar ett robust nätverk i form av en rad databaser där både licensierade brittiska spelaktörer återfinns – inklusive en rad andra spelbolag vilka för närvarande lyder under andra licenser vilka i sin tur utfärdats av andra auktoritära instanser.

Hur fungerar BetBlocker rent praktiskt?

Vid uppstart och aktivering av appen hos vederbörande enhet har man möjligheten till att utöka den befintliga databasen av webbplatser. Det sistnämnda innebär att man kan lägga till valfria webbplatser vilka man önskar spärra sig ifrån som komplettering till de existerande.

betblocker hemsida

Det som dock många spelare tenderar att bli konfunderade över är det faktum att appen i fråga kan ej raderas när den väl har installerats på utvalda enheten. Dock så förutsätter det hela att man ej återställer den utvalda enheten till fabriksinställningarna vill säga.

Kraften hos BetBlocker återges i form av förmågan att blockera åtkomst till alla de källor vilka den inbyggda algoritmen misstänker för att innehålla information, annonser, erbjudanden etcetera när det kommer till spel om pengar.

Appen i fråga har även utrustats med föräldrakontroll – något som i sin tur innebär att man har möjligheten att blockera andra former av innehåll. Man kan således välja att utöka avstanningen till att även inkludera andra webbplatser – förutom spel med monetära medel.

För och nackdelar med BetBlocker

Om du är ute efter att få ta del av ett kraftfullt och framförallt kostnadsfritt verktyg som ett led i att få kontroll över ditt spelande är BetBlocker den ideala valet för din del! Appen är enkel, funktionell men har även stöd för de flesta moderna enheter.

Även om BetBlocker har betydligt fler positiva aspekter i jämförelse med de negativa delarna anser vid det vara befogat att återge båda sidorna av myntet som ett led i att förbli objektiva inom sammanhanget!

Fördelar

  • Du får ta del av en helt kostnadsfri tjänst utan att debiteras några dolda avgifter.
  • Du får möjligheten att använda dig av ”Föräldrakontrollen” som ett led i att anpassa webbplatserna efter dina egna behov.
  • Du är endast avstängd under den valda perioden – varav du återigen kan komma i gång med spelandet.
  • Du får möjligheten att få kontroll över ditt spelande utan att äventyra din hela tillvaro.

Nackdelar

  • Du kan komma att blockera dig själv från legitima webbplatser vilka BetBlocker finner suspekta.
  • Du kommer att få ta del av en betydligt långsammare kundsupport i och med att appen är helt kostnadsfri.
  • Du kan komma att indirekt skapa kompabilitetsproblem för andra appar vilka återfinns på din enhet.
  • Du kan ej använda dig av appen i fråga på Windows-baserade enheter.

Slutsats

När det kommer till BetBlocker har man allt att vinna och egentligen inget att förlora – förutom möjligheten till att spela förstås! Det enda man egentligen behöver göra är att ladda ned BetBlocker och låten appen styra det hela.

Det många spelare dock tenderar att uppleva som missvisande är det faktum att BetBlocker inte kan raderas i efterhand – förutsatt att man inte väljer att återställa sin enhet helt till fabriksinställningarna.

Även om appen har en del nyttiga funktioner återges en av de mer påfallande i form av möjligheten till att inkludera egna webbplatser. Det hela kommer i sin tur att använda som en komplettering för de redan existerade 6 000 spelsidor vilka appens databas återspeglas av för närvarande.

Vi rekommenderar att installera BetBLocker för alla de spelare vilka av en eller annan anledning upplever sig ha problem med sitt spelande. Även om appen ej förhindrar en från att spela på andra enheter kommer den bidra till att förhindra möjligheten till spel om pengar avsevärt!

Vanliga frågor om BetBlocker

Härnäst besvarar vi de vanligaste frågorna som våra läsare tenderar att han när det kommer BetBlocker.

Hur länge kan man välja att utesluta sig från spel om pengar via BetBlocker?

När det kommer till självavstängningsperioden som återges erbjuder BetBlocker en rad olika alternativ. För att nämna några konkreta exempel kan man i rollen som spelare välja att utesluta sig från spel under timmar, dagar, månader eller till och med år!

Hur mycket kostar det att använda BetBlocker?

Tjänsten i fråga är helt kostnadsfri att använda. Det enda man behöver göra är att ladda ned appen på sin enhet varav man sedan aktiverar det hela. Man kommer aldrig att debiteras några dolda avgifter utan BetBlocker är och kommer förbli gratis att använda!

Vilka webbplatser kan man blockera med hjälp av BetBlocker?

För närvarande kommer BetBlocker med en databas i form av över 6 000 spelrelaterade webbplatser. Detta är dock inte allt utan man kan även välja att lägga till egna webbplatser som ett led i att utöka det hela.

Adam Jansson
Adam Jansson

Svensk. Älskar spel. Brinner för att hjälpa personer med spelmissbruk. Mycket aktiv på Twitter. Twittrar mångt och mycket om allt mellan himmel och jord. Bor på Söder. Älskar Hammarby IF. Spela lagom.

Articles: 13